Николић: Једва чекам да осетим Маракану

65

Прво зимско појачање Црвене звезде је Лазар Николић, десни бек који је у мечу са Зенитом имао прилику да осети црвено-бели дрес.

Пресрећан сам што сам дебитовао за Звезду и генерално што сам дошао у највећи клуб на овим просторима. Саиграчи су ме прихватили одлично за ових неколико дана колико сам ту и учинили да се осећам као да сам много дуже у клубу. Узбуђен сам, ова утакмица са Зенитом ће ми дати додатну мотивацију да будем што боље спреман за почетак зимских припрема. Мислим да никада оволико нисам чекао припреме – уз осмех ће рођени Лесковчанин.

Играла је Звезда сасвим добро у Русији, иако коначан резултат говори другачије.

– Била је пријатељска утакмица, прилика да се уиграмо, али смо сви свесни да је у Звезди сваки меч за побеђивање. Били смо одлични и онда ето, на брзину су нам дали три гола и показали класу. Мислим да нисмо имали ни среће у појединим тренуцима, али све то је школа за утакмице које ћемо на пролеће имати у првенству, а онда, надам се, и у Лиги шампиона следеће сезоне.

Радује се и припремама, али и пролећним изазовима.

Једва чекам да истрчим на Маракану у Звездином дресу, то ми је одувек била жеља, као и да заиграм пред навијачима који праве невероватну атмосферу. Сви смо се скупили око циља који се односи на освајање титуле и играње Лиге шампиона наредне сезоне. Сада нам преостаје да добро одморимо и да на пролеће још једном докажемо да смо најбољи тим у Србији – подвукао је Николић који ће у Звезди носити број 76.

Претходни текстИвановић: Промена у одбрани важна
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Драган Цветковић – Чеда