Борјан спустио рампу Суперлигашима

22

Црвена звезда има далеко најбољу одбрану када је реч о Суперлиги, с обзиром на то да смо примили свега седам голова из 19 мечева, а чињеница да је Милан Борјан успео да на 12 утакмица у потпуности сачува мрежу, ставља га на сам трон.

Доказао се одавно Борјан као голман који нема конкуренцију када је реч о Суперлиги, а миљеник Звездине публике и ове полусезоне бранио је на изузетно високом нивоу. Чак 12 утакмица у којима није примио погодак, за три више од пратећих – Вељка Илића и Лазара Царевића, још једном су потврдиле да Звезда нема шта да брине док је међу стативама легендарни голман.

Борјан је ове сезоне „зачарао“ мрежу против: Колубаре (два пута), Радничког из Ниша, Младости, Радника (једном у две утакмице), Вождовца, Напретка, Младост ГАТ-а, Спартака, Радничког 1923 и Војводине. Интересантно је и да Звезда ни од кога није примила више од једног поготка када је реч о Суперлиги.

Памтиће Борјан по лепом ову полусезону, с обзиром на то да је ушао у „клуб 250“, што је заиста најодабраније могуће црвено-бело друштво…

Претходни текстЗвездини сениори кренули у одбрану титуле
Следећи текстЗвездине џудисткиње одбраниле титулу