Звездаши питају | Мирко Иванић

5

У новом издању емисије „Звездаши питају“, у којој наши навијачи интервјуишу играче свог вољеног клуба, на питања је одговарао везни фудбалер који је безброј пута обрадовао црвено-белу публику – Мирко Иванић.

Мирко Иванић је у Црвену звезду стигао 2019. године као велико појачање, а веома брзо је успео и да стекне поверење стручног штаба. Бриљирао је везни играч у претходних неколико година, а у сезони 2020/21 је као најефикаснији Звездин фудбалер добио награду „Бора Костић“, која се управо од те године додељује најбољем стрелцу црвено-белих. Својим головима против вечитог ривала, Клужа, Мидтјиланда, Лудогореца, дао је велики допринос у успесима нашег клуба, како у домаћем шампионату, тако и на европском нивоу.

Момак пореклом из Бачког Јарка је одговорио на многобројна питања звездаша, али је и искористио прилику да разговара о будућности и нагласи колики је љубитељ природе. Такође Иванић је одабрао и омиљеног саиграча, присетио се дебитантског наступа за Црвену звезду, открио на ког се фудбалера у детињству угледао. Одговоре на сва ова питања можете сазнати у новој епизоди емисије „Звездаши питају“.

Претходни текстЗвезда статистички убедљиво најбоља у Суперлиги
Следећи текстТема дана | Звезда увеличала јубилеј ФК Рађевац из Крупња