Звезда ТВ | Срнићевих 200

18

У новој епизоди емисије „Звезда ТВ“ вам доносимо разговор са Славољубом Срнићем који је на утакмици против Младости уписао 200. наступ у дресу нашег клуба, чиме је ушао у одабрано друштво великана.

Универзалац којем је ово трећи мандат у Црвеној звезди, и који се издвојио као један од наборбенијих фудбалера нашег тима у 21. веку, имао је још један разлог за славље, осим тријумфа нашег клуба против лучанске Младости. Мало је фудбалера који могу да се похвале да су ушли у „клуб 200“, а управо је то Звездином детету пошло за ногом. Симболично, 6. новембра 2010. године – Срнић је дебитовао за Црвену звезду у мечу против ОФК Београда, а тачно 12 година касније одиграо је 200. утакмицу. У међувремену је постигао 22 гола, а погоци против Краснодара и Келна ће се вечно памтити.

Срнић је рођен 12 јануара 1992. године у Шапцу, а у Звезду је заједно са братом близанцем Драгољувом дошао још у млађим категоријама. У дресу Црвене звезде наступао је и као крилни фудбалер, и као бек, и као офанзивни, али и као дефанзивни везни, а спремност да прихвати сваку улогу је оно што је Срнића учинило незамењивим код свих тренера који су га тренирали у нашем клубу.

У новој епизоди емисије „Звезда ТВ“, доносимо Вам разговор са црвено-белим војником.

Претходни текстКадети без грешке
Следећи текстЦрвена звезда Грундфос – Дубочица 31:25 (17:10)