Писци Звездине историје – Ветерани пружили подршку ОФК Београду

63

Селекција некадашњих првотимаца Црвене звезде је гостовала на Карабурми, где је одмерила снаге са ветеранима ОФК Београда.

Ветерани нашег клуба су познати по учествовању у бројним акцијама, а тако је било и овог пута. Наши некадашњи првотимци су били гости ОФК Београда, те су са ветеранима клуба са Карабурме одиграли ревијалну утакмицу.

Меч је привукао пажњу великог броја заљубљеника у најважнију споредну ствар на свету, који су се окупили на трибинама помоћног терена Омладинског стадиона, како би уживали у бравурама многих познатих имена из света фудбала.

Утакмица се играла у формату два пута по 30 минута, а на крају су победу однели наши ветерани резултатом 1:3. Виђено је прегршт лепих потеза, а присутни су сваки од њих поздравили снажним аплаузом.

На терену су се нашла бројна имена позната звездашкој јавности, попут Николе Жигића, Радована Кривокапића, Драгана Богавца, Вујадина Савића, Владимира Дишљенковића, Марка Перовића, Душка Тошића, који је наступио за екипу ОФК Београда, али и многи други.

На овај начин је још једном упућена подршка ОФК Београду, а комплетно дешавање је протекло у пријатељској атмосфери и лепом дружењу.

Претходни текстПлакете „Наш шампион“ Марици, Емилији и Родољубу
Следећи текстЗвезда близу преокрета, ипак, пораз у Атини