Одржан други панел „Звездиног форума“

197

Након првог панела „Звездин форум“ одржаног 20. септембра 2022. године у организацији Спортског друштва Црвена звезда данас je у Медија центру ФК Црвена звезда стадиона „Рајко Митић“ одржан и други панел на којем су присуствовали 105 тренерa из свих клубова црвено-беле породице.

Основ и сврха пројекта „Звездин форум“ представља изградњу и утврђивање идентитета и имиџа Звездиног тренера кроз међусобну комуникацију и упознавање, размену искустава, идеја и визија. Звездини тренери ће на панелима стицати знања у едукацији и комуникацији, које се базирају на неопходности размене искуства, трендова у области тренинга и припрема спортиста, улози тренерa у васпитнпм и образовном процесу сазревања спортиста – посебно у млађим категоријама, спортској психологији, социолпшкој димензији спорта и важности комуникације у спортском менаџменту.

Присутне тренере и госте другог панела поздравили су Звездан Терзић, председник Управног одбора и Зоран Аврамовић, генерални секретар СД Црвена звезда.

Након што смо се окупили на првом панелу „Звездиног форума“ 20. септембра 2022. године, када је било присутно 109 тренера свих клубова СД Црвена звезда, ево нас поново на истом месту. Данас нас је овде преко 100, а обратиће вам се Звездан Терзић, председник Управног одбора СД Црвена звезда и генерални директор ФК Црвена звезда, а предавање ће одржати др Борислав Миљановић. Не само што је доктор комуникологије, Бора је један од пионира ПР бизниса у читавом региону. Оснивач је фирме „Репрезент Систем“ која послује у четири државе бивше Југославије, Србији, Босни и Херцеговини, Црној Гори и Северној Македонији. Осим тога он је и један од пионира дигиталне комуникације, уз то је један од најозбиљнијих предавача овога посла – истакао је  уводу Зоран Аврамовић.

Звездан Терзић

Звездан Терзић, председник УО СД Црвена звезда, је нагласио да је тема другог панела „Звездиног форума“ јако важна за комплетан имиџ Црвене звезде у јавности.

Драги звездаши, дозволите да вас поздравим и изразим задовољство што сте дошли у оволиком броју. Драго ми је што не посустајемо. Ово је други панел у оквиру нашег плана „Звездиног форума“ са једном јако интересантном темом која је јако важна због комплетног имиџа Црвене звезде у јавности, због начина на који ви треба да комуницирате како са јавношћу и са спољним светом, тако и са вашим играчима. Сви овде заједно смо неко ко креира имиџ Црвене звезде, имамо једну велику обавезу, како ће перципирати народ данашњу Звезду са огромним брендом који смо наследили, а ми треба даље да га развијамо. Данас имамо задовољство да чујемо нашег предавача од кога ћемо сви заједно моћи много да научимо. Желим вам успешан рад и да после овог форума будемо бар мало паметнији него што смо били пре тога – рекао је Звездан Терзић.

Предавање на тему „Звездин тренер и комуникација имиџа“ одржао је др Борислав Миљановић, оснивач и директор регионалне комуникацијске групације „Represent System“.

др Борислав Миљановић

Борислав Миљановић је покренуо и Лондонску школу за односе са јавношћу (ЛСПР) у региону. Више од десет година радио је као новинар и уредник бројних медија. Основне студије завршио је на Правном факултету Универзитета у Београду, а потом стекао звање магистра, односно доктора комуникологије на Факултету политичких наука. Добтиник је бројних награда у области комуникација и ПР-а.

У интеракцији са предавачем говорили су и Ратко Павличевић, тренер одбојкашица, Ратко Ђурковић, тренер рукометаша, Данило Перовић, спортски директор Рвачког клуба, Светлана Петронијевић, председница Мачевалачког клуба, Милош Милојевић, тренер фудбалера Црвене звезде.

Зоран Аврамовић и др Борислав Миљановић

„Звездин форум“ је усмерен на едукацију тренера свих 35 клубова нашег спортског друщтва, од пионира до сениора у женским и мушким селекцијама.

Термин одржавања трећег панела „Звездиног форума“ биће накнадно утврђен.

Претходни текстМијатовић најмлађи дебитант у Лиги Европе
Следећи текстОдбојкаши Црвене звезде славили против Финаца