Маша Перовић и Сергеј Стоев шампиони Балкана

241

Првенство Балкана за 2022. годину одржано је у Букурешту. Маша Перовић и Сергеј Стоев су освојили златне медаље и титуле шампиона Балкана.

У конкуренцији кадеткиња до 17 година такмичарке из Црвене звезде у саставу репрезентације Србије освојиле су златну и бронзану медаљу. Маша Перовић је прво место освојила у категорији до 65 кг, док је Јана Петровић освојила треће место у категорији до 57 кг.

Маша је на путу до златне медаље савладала две противнице из Бугарске, затим у полуфиналном мечу Румунку која је вицешампион Света за 2022. годину, да би у финалу победила такмичарку из Грчке. На путу до бронзе Јана је у четвртфиналу савладала такмичарку из Молдавије, након чега је у полуфиналу изгубила од Бугарке, да би у борби за бронзу победила такмичарку из Северне Македоније.

У конкуренцији пионира до 15 година у саставу Бугарске репрезентације, али на двојној регистрацији рвач који наступа за Црвену звезду Сергеј Стоев освојио је титулу шампиона Балкана у категорији до 68 кг у грчко-римском стилу рвања.

Спортско друштво Црвена звезда честита нашим рвачима, њиховим тренерима и менаџменту Рвачког клуба Црвена звезда на изузетном успеху и освојеним медаљама на Првенству Балкана у Букурешту.

Претходни текстКошаркашице преко Новосадске ЖКА до трећег тријумфа
Следећи текстКарте за Омладинску Лигу шампиона у продаји