Милојевић: Навијачи нас носили до победе

60

Трилер победа у финишу дербија 16. кола Суперлиге Србије против Радничког у Нишу (1:2), где је у апсолутног хероја израстао двоструки стрелац Александар Пешић, а много разлога за ликовање после тријумфа имао је Милош Милојевић.

Утакмица која може да понесе епитет дербија. Екипа Радничког има квалитет и ситуација на табели није у складу с тим. Пружили су добар отпор, али смо могли да решимо питање победника и раније, ипак, момци су веровали до последњег тренутка и изгарали на терену, а то се вратило. То је једини пут за нас. Свидела ми се енергија, начин на који су играчи с клупе ушли… Победа у последњем минуту свакако даје драж фудбалу – почео је Милојевић.

Наредни изазов и то велики нас очекује већ у четвртак од 21 час када ћемо угостити Трабзон.

– Битна победа пред меч Лиге Европе, али о томе ћемо да размишљамо сутра. Нека вечерас момци буду поносни, јер није лако победити у Нишу. Раднички ако овако настави да игра, свима ће бити тежак ривал, поготово на домаћем терену.

Подршка навијача је поново била беспрекорна.

Ми смо без њих као човек без душе и срца, и много нам значе. Можда сам претерао што сам отрчао ка њима после гола, али хтео сам да смирим Борјана јер је имао жути. Без мене могу ако добијем црвени, ал без играча тешко – подвукао је Милојевић.

Претходни текстРаднички Ниш – Црвена звезда 1:2 (0:0)
Следећи текстВелики преокрет рукометашица у финишу за пету победу у низу