Звездина борба против сиромаштва

59

Фудбалски клуб Црвена звезда се непрестано бави хуманитарним радом и показује да води бригу о свим сегментима нашег друштва. Овога пута ћемо учествовати у акцији прикупљања зимске гардеробе поводом Међународног дана борбе против сиромаштва, те ће сва прикупљена одећа бити донирана онима којима је помоћ најпотребнија.

Акција прикупљања зимских ствари ће бити одржана на Маракани, а сву стару гардеробу можете оставити у Сервису за чланство које се налази на западној трибини нашег стадиона у периоду од 14. до 16. октобра у термину од 11 до 16 часова.

Такође, учешће у хуманитарној акцији узеће и наши клубови навијача из разних градова. Управо овим потезом Црвена звезда ће се максимално потрудити да обезбеди велику количину зимске гардеробе која ће бити неопходна нарочито малишанима у предстојећим хладним данима.

Међународни дан борбе против сиромаштва се традиционално обележава 17. октобра у целом свету, а међу најугроженијима у Србији су најчешће деца до 14 година, многочлане породице, незапослени и особе са инвалидитетом.

Звездаши овом приликом вас позивамо да учествујете у акцији прикупљања зимске гардеробе, пружите помоћ особама којима је неопходна и још покажете да имате велико и хумано срце!

Претходни текстНајава преноса и распоред утакмица млађих категорија
Следећи текстМариновић: Борићемо се за све трофеје