Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

78

Млађе селекције Црвене звезде у викенду испред нас очекује 14 такмичарских мечева. Утакмицу омладинаца и кадета Звезде, као и сениора Графичара можете погледати уживо на Звезда ТВ-у и Јутјуб каналу под истим називом.

Омладинска селекција Црвене звезде у суботу од 11 часова игра против ТСЦ-а на гостујућем терену у оквиру 10. кола националног шампионата. Након пласмана у друго коло Лиге шампиона за младе, чету Зорана Рендулића очекују изазови у Омладинској лиги Србије и зацртан циљ, а то је прва позиција на табели. Управо дуел наших јуниора можете испратити уживо на програму Звезда ТВ-а и нашем Јутјуб каналу.

Кадети нашег клуба такође гостују екипи из Бачке Тополе у суботу од 13 часова у оквиру 10. кола домаћег првенства. Екипа Слађана Николића са 21 бодом заузима другу позицију на табели, али и има меч мање од првопласиране екипе. Импозантна гол разлика која износи 37:6 сведочи о нападачком стилу игре наше селекције. Нови сусрет је прилика да уживамо у головима и атрактивном фудбалу момака рођених 2006. и 2007. године, а утакмицу можете погледати на каналу Звезда ТВ-а и нашем Јутјуб програму.

Наш развојни тим Графичар у суботу од 17 часова гостује Металцу у оквиру 14. кола Прве лиге Србије. “Љубичасти” се налазе у самом врху табеле и желе да се задрже управо међу најбољим екипа у другом по јачини такмичењу у нашој земљи. Гостовање у Горњем Милановцу за фудбалере Марка Неђића носи императив позитивног резултата и враћања на победнички колосек. Дуел између Металца и Графичара можете уживо посматрати на програму наше телевизије и Јутјуб каналу Звезда ТВ-а.

Распоред осталих утакмица:

Субота, 9 часова, млађи кадети – Графичар – Бродарац
Субота, 10 часова, петлићи – Земун – Графичар
Субота, 11 часова, омладинци – ТСЦ – Црвена звезда
Субота, 11 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Земун
Субота, 13 часова, омладинци – Графичар – ИМТ
Субота, 13 часова, кадети – ТСЦ – Црвена звезда
Субота, 15 часова, кадети – Графичар – Слога Краљево
Субота, 17 часова, ПЛС – Металац – Графичар
Субота, 17 часова, пионири – Графичар – ИМТ
Субота, 19 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Оле

Недеља, 10 часова, млађи пионири – Графичар – Земун
Недеља, 13 часова, петлићи – Бродарац – Црвена звезда
Недеља, 16 часова, пионири – Колубара – Црвена звезда

Понедељак, 15 часова, млађи омладинци – Графичар – Земун

Претходни текстТомаш сјајан на Чикашком маратону
Следећи текстЗвездина борба против сиромаштва