У четвртак увече – сви заједно!

77

КК Црвена звезда мтс овог четвртка отвара евролигашку сезону у Београду, која ће бити захтевнија и изазовнија од свих досадашњих!

Прва утакмица на програму је у хали „Александар Николић“ против Панатинаикоса (црвено-белима ће по потреби и жељи бити током сезоне на располагању и Штарк Арена).

Оџив наших навијача за ову сезону је одличан, што се огледа по броју продатих сезонских улазница, и подршци коју имају црвено-бели на почетку сезоне. Од четвртка, када је играчима као „ветар у леђа“ потребна пуна хала, још већа и гласнија подршка, она ће бити комплетна и са подршком наше најгласније навијачке трибине Б!

КК Црвена звезда уз заједнички договор и на обострано задовољство, уступиће преостали контигент од 750 карата за навијачку трибину Б (утакмице Евролиге – 17 домаћих утакмица), на располагање навијачкој групи, с тим сто ће и те карте моћи да се купе на благајни.

Цена дневних карата за навијачку трибину Б за утакмице Евролиге је усклађена са просечном ценом сезонских карата КК Црвена звезда, а карте за навијачку трибину ће бити у продаји и на располагању најватренијим навијачима.

Црвена звезда је увек била породица која је била заједно и најјача када су испред нас изазови, искушења и велике утакмице. Прва од многих ове сезоне чека нас већ у четвртак против Панатинаикоса, а екипи која на почетку сезоне има проблема са повредама и уиграва се кроз почетне дуеле је потребан ветар у леђа са трибина!

Једну победу смо већ извојевали и пре почетка евролигашке сезоне – сви заједно, као велика црвено-бела породица, уз велику подршку са трибина крећемо у нову сезону Евролиге!

Претходни текстТема дана | Како Звездини бисери треба да се понашају на друштвеним мрежама
Следећи текстЗвезда ТВ | À suivre…