Јовановић: Показали смо карактер када је било важно

48

Кошаркаши Црвене звезде мтс остварили су изузетно важну победу у дербију 2.кола регионалне АБА лиге пошто су пред 4500 гледалаца савладали Будућност резултатом 69:65.

Изузетно тврда и тешка утакмица у којој су црвено бели одиграли без готово целе спољне линије (због повреда недостајали Марковић, Недовић и Добрић) решена је у финишу одличном тимском одбраном црвено-белих…

На конференцији за медије, тренер Владимир Јовановић био је изузетно задовљан на првом месту победом која је извојевана након само једног тренинга после Истанбула и скраћеном ротацијом:

Пре свега честитке играчима на пожртвовању, играли смо без три јако важна играча на позицији 1 и 2, што се осетило кроз несигурност и пад у енергији у наставку. Поред тога показали смо карактер што краси ову екипу, и нисмо се предавали иако су гости “окренули” резултат. У тим моментима смо одиграли сјајну одбрану у финишу и дошли до заслужене победе. Много нам значи свака победа, поготово у дербију кола. Захвалност публици на великој подршци, дали су нам ветар у леђа. Позивам их да дођу у великом броју и на следећу утакмицу и пруже нам велику подршку која нам је потребан за старт у Евролиги – рекао је између осталог тренер Црвене звезде мтс.

Претходни текстЗвезда славила против Будућности у 2. колу АБА лиге
Следећи текстЗвездини бициклисти на међународној трци у Куманову