Николић постигао најлепши гол у септембру

47

Према избору свих заљубљеника у црвено-беле боје најлепши погодак у септембру је постигао Вељко Николић на дуелу против Трабзонспора у оквиру другог кола групне фазе Лиге Европе.

На анкети спроведеној на нашој апликацији сви навијачи су могли да изаберу најлепши гол фудбалера Црвене звезде током минулог месеца, а према вашем избору Вељко Николић је “покупио” титулу стрелца најефектнијег поготка. Са 457 гласова гол креативног везисте се нашао као први на листи, а њему је претходила сјајна акција коју је управо започео Николић. Играч који је поникао у нашој фудбалској академији се потом нашао у казненом простору ривала и после додавања Ибрахима прецизно погодио мрежу турског шампиона.

Важан гол у Новом Пазару који је постигао Александар Пешић популарном “штиклом” је заузео другу позицију са 222 гласа, а треће место са 118 гласова припало је Немањи Милуновић за погодак против Мачве у Купу Србије. Милан Родић је заузео четврту позицију са 95 гласова за гол у Новом Пазару, док је погодак Александра Пешића против Напретка подржало 69 навијача.

Претходни текстЗвездаши, стигла је књига за све нас
Следећи текстГобељић стигао Пижона