Почела продаја карата за Будућност, за ЕЛ премијеру продаја од уторка

47

Кошаркаши Црвене звезде мтс након врло тешког уводног гостовања у Евролиги у Истанбулу, већ у понедељак отварају прву недељу у којој ће одиграти две утакмице у АБА и Евролиги и то у Београду у хали „Александар Николић“

Прва која је на програму игра се у понедељак од 18 часова а противник је подгоричка Будућност. Тај меч уједно представља и дерби другог кола регионалне лиге. Тим поводом КК Црвена звезда мтс пустио је у четвртак у 10 часова у продају појединачне карте за ову изузетно важну утакмицу црвено-белих.

Карте се продају на свим продајним местима нашег партнера ticket.rs, такође куповина ће бити омогућена и онлајн такође преко веб сајта „tickets“, али и на дан утакмице на благајнама хале „Александар Николић“ од 14 часова до почетка утакмице.

Важна напомена за све онлајн купце карата: Онлајн карта више се неће преузимати на продајном месту, већ ће важити и са електронског уредјаја (телефона) или одштампана код куће. Напомињемо да ће таква карта моћи да се учита само једном, и свака злоупотреба ће бити санкционисана.

Цене појединачних карата за регионално такмичење су следеће:

КК Црвена звезда мтс први од 17 мечева у Евролиги на свом паркету игра наредног четвртка (13.10) против екипе Панатинаикоса. Место одигравања те утакмице биће наша кућа хала „Александар Николић“ и црвено белима ће за тај меч бити потребна огромна подршка како би уз пуне трибине дошли до важних бодова на старту овосезонске Евролиге.

Утакмица се игра у четвртак од 19 часова, а појединачне карте за ту утакмицу биће у продаји од уторка 11.10. Такође, појединачне карте за ту утакмицу продаваће се на благајни хале Александар Николић на дан утакмице од 15 часова.

Уз подсећање на цене појединачних карата за утакмице Евролиге, клуб ће се са свим појединостима везаним за овај меч и свим важним информацијама поново огласити пре званичног пуштања појединачних карата у продају:

КК Црвена звезда мтс подсећа да је на снази и даље казна коју је АБА лига изрекла нашем клубу због дешавања на другој утакмици прошлосезонског финала, што значи да ће поједини делови хале „Александар Николић“ бити затворени за гледаоце на мечевима са МЗТом и екипом Будућности у 2.колу АБА лиге: У питању су део плаве ложе иза гостујуће клупе и део ВИП ложе у хали „Александар Николић“.

Сви власници сезонских и дневних карата за ове секторе седеће у хали по следећем, измењеном распореду:

Власници „Плава ложе“ десно смештаће се у „Плаву ложу“ лево, док ће власници ВИП ложе сви овога пута бити смештени у левој половини сектора!

Сви остали власници сезонских и дневних карата седеће на својим местима.

КК Црвена звезда мтс подсећа да су у продаји и даље сезонске карте за такмичарску сезону 2022-2023.

Комплетне ценę и радно време можете погледати у секцији “ticketing” на клупском сајту

Такође, сезонске картę продаваће се и на благајни хале “Александар Николић” на даń одигравања утакмица АБА и Евролиге против Будућности (понедељак) и Панатинаикоса (четвртак).

Претходни текстИза југа Маракане – Омладинци блистали после проласка
Следећи текстЕЛ: Црвена звезда путује у Истанбул, најтежи могући старт против Ефеса