Иванић: Верујем у победу, знам како се спремамо

55

Очекивања пред меч са Ференцварошом који ће бити одигран у четвртак од 18 часова и 45 минута у оквиру трећег кола групне фазе Лиге Европе, изнео је и наш првотимац Мирко Иванић.

Мислим да ће бити другачија утакмица него против Младости у Новом Саду. Вратио сам се, играм без проблема, здрав сам у потпуности и добро се осећам на терену. Могу да обећам навијачима да ћу сутра бити онакав какав сам био претходне сезоне. Ми смо тим, видели сте у Новом Саду да ми је за први гол асистирао Ераковић, а за други Канга и утисак је да свако може да направи разлику и допринесе. Оно што је на мени покушаћу да урадим у смислу тога да ћу играти своју игру и сматрам да ћемо сутра пружити сјајну партију, и с обзиром на то како се припремамо за меч, верујем да ћемо победити, нема разлога да мислим другачије – почео је Иванић.

Уверава поуздани везни фудбалер да је екипа у одличном стању уз чврсту веру у победу.

– Утакмица против Монака је била чудна, јер нам нису шутнули у оквир гола за 90 минута, а изгубили смо је… Против Трабзона смо заслужили пораз, али нисмо очекивали ову ситуацију. Без обзира на то, свесни смо шта нас чека сутра и да је ово меч за хватање прикључка, тако да се радујем утакмици. Желимо да покажемо да ова група тек треба да упозна Црвену звезду у правом облику и стању и убеђен сам да ће сутра бити тако, и да ће и остале екипе видети шта све можемо. Атмосфера је одлична, јер смо имали период за одмор од неколико дана, а потом и за припрему, па смо одрадили мини циклус, били заједно и подигли ниво тренинга. Добро смо се спремили за све и позитивно гледам на оно што се дешава у екипи. Видим напредак у односу на претходни период и сигуран сам да ће се то и приметити.

Повреда и одсуство са терена је тешко пало Иванићу, али најважније је да је сада спреман.

Што се тиче две недеље кад нисам играо, више сам био нервозан, него што сам одмарао, јер сам и свакодневно радио терапије и криво ми је било што нисам могао да помогнем екипи у тешком периоду. Лепше ми је било кад сам се вратио својим обавезама и раду, јер је то најбољи лек за све и одмах сам расположенији – подвукао је Иванић.

Претходни текстМилојевић: Желимо да диктирамо темпо и победимо
Следећи текстКраљевчанке изненадиле црвено-беле на старту сезоне