Ераковић: Навијачи дођите да испунимо Маракану

51

Млади штопер Црвене звезде Страхиња Ераковић је пред утакмицу трећег кола Лиге Европе истакао да је екипа спремна, али и искористио прилику да позове све навијаче да испуне трибине нашег стадиона.

Вратили смо се после паузе жељни утакмица и то се видело против Мачве, али и у Новом Саду. Остварили смо две победе и одмах се окренули утакмици која нас очекује у Лиги Европе. Имали смо феноменалну подршку и у Шапцу и на Карађорђу, наши навијачи су били у већини на оба стадиона и то је још један показатељ колику подршку имамо, што нам неизмерно значи. Већ у понедељак смо почели припреме за Ференцварош, екипа је спремна, иако је утакмица тек у четвртак. Искористићемо сваки тренутак да се максимално припремимо и да добром игром и посвећеношћу на терену обрадујемо звездаше, учинићемо све да се заједно радујемо новој победи – истакао је Ераковић.

Осврнуо се момак рођен 2001. године и на чињеницу да црвено-бели после дуже времена играју на Маракани.

До краја полусезоне ћемо већином играти на гостујућем терену, па је утакмица против Ференцвароша права прилика да још једном покажемо зашто се Маракане сви плаше. Испуњене трибине биће од великог значаја за крајњи резултат, потребна нам је победа, а како бисмо стигли до ње неопходно је да будемо сви као један. Знам да је највећа посета у историји стадиона била против Ференцвароша и да је сада није могуће поновити, али ако напунимо Маракану до последњег места биће то права прилика да урадимо оно што 1975. године нисмо – закључио је Страхиња Ераковић.

Претходни текстЖакић: У доброј смо форми, спремни смо за нову сезону
Следећи текстПрва шампионска титула Голф клуба Црвена звезда