Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

104

Јуниорске селекције Црвене звезде у викенду испред нас очекује 14 такмичарских утакмица. Мечеве омладинаца Звезде, сениора Графичара и млађих кадета нашег клуба можете погледати уживо на Звезда ТВ-у. Пренос је доступан и на Јутјуб каналу наше телевизије, где ћете бити у прилици да погледате меч наше кадетске селекције у одложеном термину.

Наша најстарија омладинска селекције гостује екипи Вождовца на популарном “Крову” у оквиру осмог кола шампионата. На претходној утакмици црвено-бели су ремизирали против Чукаричког (2:2) на терену иза југа Маракане, те ће тиму Зорана Рендулића бити неопходна победа како би се вратили на стазу тријумфа. Такође, ова утакмица биће одлична увертира за реванш меч Лиге шампиона за младе против Омоније који је на распореду следеће недеље. Меч омладинаца можете пратити уживо на програму наше телевизије, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ-а у суботу од 16 часова.

Кадети Црвене звезде гостују екипи ФК Оле у суботу од 13 часова и 30 минута на теренима Фудбалског савеза Београда на Ади Циганлији у оквиру осме рунде првенства. Од седам одиграних утакмица наши момци су остварили шест победа и доживели један пораз, уз сјајну гол разлику 30:6. Дуел између екипе из Борче и наше Црвене звезде ће бити емитован накнадно на нашој клупској телевизији и Јутјуб каналу, а ви ћете бити у прилици да гледате још један офанзиван перформанс наших кадета.

Млађи кадети Црвене зведе ће дочекати вечитог ривала у недељу од 14 часова на теренима наше фудбалске академије у оквиру осмог кола лиге. Дуел вечитих увек доноси огромно узбуђење и када су на терену млађе категорије. Тим Милорада Вилотића саткан је од великог броја талентованих фудбалера рођених 2007. године, те можемо очекивати још један занимљив дуел који ћете бити у прилици да гледате у недељу од 14 часова на Звезда ТВ-у и нашем Јутјуб каналу.

Сениори Графичара гостују новобеоградском Радничком у понедељак од 15 часова у оквиру 12. кола Прве лиге Србије. Графоси заузимају другу позицију на табели са 23 бода и утакмицом мање у односу на лидера ИМТ. Екипа Марка Неђића доживела је први пораз ове сезоне од екипе Слободе, али је дуел против Радничког прилика да наш развојни тим оствари осму победу у сезони. Као што сте навикли, дуел Графичара моћи ћете да посматрате на програму Звезда ТВ-а и Јутјуб каналу.

РАСПОРЕД ОСТАЛИХ УТАКМИЦА

Субота, 9 часова, петлићи – Чукарички – Црвена звезда
Субота, 9 часова, млађи кадети – Графичар – ФК Ада
Субота, 11 часова, пионири – Црвена звезда – ИМТ
Субота, 13 часова, кадети – Графичар – Спартак
Субота, 13 часова и 30 минута, кадети – ФК Оле – Црвена звезда (одложен пренос)
Субота, 15 часова, омладинци – Графичар – Нови Пазар
Субота, 16 часова, омладинци – Вождовац – Црвена звезда (пренос Звезда ТВ)
Субота, 17 часова, пионири – Графичар – Вождовац
Субота, 19 часова, млађи пионири – Графичар – Рад

Недеља, 13 часова, млађи пионири, Телеоптик – Црвена звезда 13 часова
Недеља, 15 часова, млађи кадети, Црвена звезда – Партизан 14 часова (пренос Звезда ТВ)
Недеља, 16 часова, петлићи, ФК Кампионе – Графичар 16 часова

Понедељак, 13 часова, млађи омладинци, Графичар – ФК 011
Понедељак, 15 часова, ПЛС, Раднички НБ – Графичар (пренос Звезда ТВ)

Претходни текстСтарт нове сезоне, први ривал повратник МЗТ
Следећи текстПредседнички избори 11. и 12. новембра