Звездини бисери – Седам победа

53

Иако су репрезентативну паузу имали наши омладинци и кадети, као и сениорски тим Графичара, и овог викенда су терени иза југа Маракане били пуни, а Звездини таленти су уписали седам победа.

Омладинци Црвене звезде су одиграли пријатељску утакмицу и савладали Оле резултатом 9:0, а осим голеаде, Зоран Рендулић је могао да буде задовољан и због чињенице да су се на терену, по први пут од почетка сезоне, нашли Лазар Ђурић и Стефан Радујко. Меч је обележио офанзивац Фајсал који је постигао три гола, док су га испратили Умар, Граоња, Пиргић, Стојсављевић, Миладиновић, а виђен је и један аутогол.

Млађи омладинци Графичара су наставили да бележе сјајне резултате, а овог пута су савладали Оле на гостовању резултатом 1:3. Уз два поготка Билапса, победу је потврдио Симовић.

Селекције млађих кадета су оствариле две победе у оквиру седмог кола првенства. Црвена звезда је на гостовању победила ИМТ резултатом 1:4, а у стрелце су се уписали Цветковић, Тошић, Миладиновић и Митић. Млађи кадети Графичара су такође донели читав плен са гостовања, а ривал је био Земун. Резултат је износио 1:3 за наше бисере, а погађали су Ћулибрк, Топаловић и Ивановић.

Идентичним резултатом тријумфовале су и наше две пионирске селекције и то на гостовањима. Црвена звезда је савладала Телеоптик резултатом 0:3, а у стрелце су се уписали Дамјановић, Штулић и Шарић, док је Графичар, такође са 0:3, тријумфовао против екипе 011 погоцима Младеновића, Стојановића и Јовановића.

Када је реч о селекцијама млађих пионира, Црвена звезда је савладала са 3:2 ОФК Београд, када смо уз два поготка Типшина, видели и расположеног Гајића који је потврдио победу. Једина селекција која минулог викенда није тријумфовала је екипа млађих пионира Графичара која је на гостовању Партизану ремизирала резултатом 1:1, а стрелац је био Богавац.

Претходни текстПешић за шест бодова
Следећи текстТема дана | Упознајте новог аналитичара у Звездином стручном штабу