Нови дресови КК Црвена звезда и адидас за сезону 2022/23

235

КК Црвена звезда, као и претходне две године, и у новој сезони носиће опрему реномираног спортског бренда адидас.

Пословно-техничка сарадња два светски позната бренда, која је обновљена пре две године, већ је донела велике резултате: и на терену кроз бројне трофеје, као и ван њега, кроз промоцију бројних дресова и артикала са светским познатим логом адидас, уз који је стајао грб Црвене звезде. На најбољи начин су кроз разноразне активности представљени и Србија, Београд, као и наш спорт.

Као и претходних година успешну сарадњу и кораке у промоцији нећемо мењати – КК Црвена звезда и адидас промовисаће две потпуно нове гарнитуре дресова у нашој кући хали Александар Николић током „Media day-а“ Евролиге и током конференције за медије.

То ће као и претходне сезоне бити и светска премијера нових дресова КК Црвена звезда за такмичарску сезону 2022/2023.

Вишедеценијска богата историја Црвене звезде је позната свуда у свету, зато је јасно опредељење да и на новим дресовима, на домаћој гарнитури, доминирају традиционалне црвено-беле пруге али овог пута уз додатак плаве линија, која по боковима јасно асоцира на мотиве српске заставе, која традиционално краси полеђину дреса, по сада већ дугогодишњим стандардима Евролиге.

Осим гарнитуре црвено-белих дресова која ће ове сезоне уз препознатљиве црвене линије имати по први пут и додатак (плаве танке линије), екипа ће у новој сезони носити и другу, гостујућу црвено-сиву гарнитуру, са потпуно оригиналним дизајном и три препознатљиве беле адидас линије на боковима. Такође, шортсеви у свим гарнитурама биће једноставни, али врло препознатљиви и са чувене три шаре немачког гиганта.

Дизајн дресова специјално за Црвену звезду радио је креативни тим адидаса из Немачке, јер је Црвена звезда сада већ стандардни део адидас породице у којој се налазе Реал, Бајерн, АЛБА, Панатинаикос, АСВЕЛ.

Ове године је презентација дреса урађена потпуно другачије, па су се у главним улогама пронашли чланови породица кошаркаша, који ће током сезоне носити дрес у великим борбама које предстоје у Евролиги, АБА Лиги и домаћим шампионатима. Тиме је само настављено са праксом која постоји у КК Црвена звезда, да на сваком кораку показујемо и доказујемо да су играчи, тренери, чланови менаџмента, навијачи део јединствене црвено-беле породице, на коју смо јако поносни и са којом је лакше суочити се са свим изазовима.

Осим нових дресова, кошаркаши Црвене звезде добили су пред старт нове сезоне и персонализоване мајице за загревање, а остала опрема за тренинг и за слободно време је такође у препознатљивим црвено-белим бојама, као и плавим и сивим.

Сарадња Црвене звезде и адидаса која траје са великим успехом већ две сезоне је постала препознатљива као и три шаре наших партнера, уз грб и на дресовима нашег клуба. Задовољство нам је што је један такав бренд као што је адидас, партнер Црвене звезде. Са једне стране јер имамо статус који нам припада, попут свих осталих великих клубова који су у адидас породици, а са друге стране јер се наша водиља зна – као клуб увек желимо и трудимо се да играчима и тренерима пружимо најбоље могуће услове, међу којима је квалитетна опрема један од веома важних детаља – рекао је, директор клуба са Малог Калемегдана Немања Васиљевић.

КК Црвена звезда имао је у претходне две сезоне одличну сарадњу и изванредну подршку нашег техничког спонзора, компаније адидас. Она је резултирала са две трипле круне, али и бројним заједничким промоцијама и акцијама које су представљале најбоље вредости нашег клуба Црвене звезде и адидаса.

Црвена звезда и адидас заједно настављају даље. У новој сезони, новим такмичењима, али са новим мотивима, жељама, са новом енергијом и у новим дресовима који ће овога пута бити новост и освежење.

Управо је нови дрес мотив који ће се наћи у још једној новој и иновативној акцији, коју ће црвено-бели у сарадњи са адидасом реализовати у наредних неколико недеља, а о којој ћете јако брзо бити обавештени!

Претходни текстТри сребра и једна бронза за црвено-беле на Првенству Србије
Следећи текстРодољуб Гајић освојио злато са Србијом на ЕП за јуниоре!