Рендулић: Победа на главу и карактер

73

Омладинци Црвене звезде савладали су Омонију резултатом 1:0 у оквиру првог кола Лиге шампиона за младе, а утиске после тријумфа, свестан да нас за три недеље чека реванш на Кипру, изнео је шеф стручног штаба Зоран Рендулић.

Нисам у досадашњој каријери имао прилику да водим ни сличну утакмицу овој, поготово у последњих 20 минута када смо практично играли са два играча мање. Међутим, ово је једини и прави пут како треба да се понашају играчи Црвене звезде. У првих 15, 20 минута смо изгледали много добро и онако како желим, али нисмо могли да заокружимо нашу идеју због црвеног картона који је добијен из превелике жеље. Поносан сам на односу у другом полувремену, када смо знали да имамо играча мање, а опет нападали и желели и могли да решимо утакмицу, али добро. Има још да се игра и реванш, али ово је прави пут – почео је Рендулић.

Било је проблема са здравственим билтеном, и то не само када су у питању повређени Ђурић и Радујко.

– Имали смо Лековића и Станковића који јесу првотимци, али нису у ритму и дуго нису имали утакмицу, али су издржали 90 минута. Недељковић такође дуго није тренирао, ово му је друга утакмица, Мимовићу прва… Било је четири, пет играча ван ритма у том смислу, али смо победили на главу и карактер.

Реванш сусрет је заказан за 5. октобар у Никозији са почетком од 18 часова.

Биће нам лакше у реваншу, јер их знамо, али познају и они нас. Ипак, мислим да смо квалитетнија екипа, али морамо да одиграмо још бољу утакмицу него у Београду да би прошли даље – подвукао је Рендулић.

Претходни текстОмладинци сигурни у Лиги шампиона
Следећи текстЦрвена звезда је шампион Србије у картингу!