Црвена звезда и Лукоил тандем за победе

108

КК Црвена Звезда мтс и руска нафтна компанија “ЛУКОИЛ СРБИЈА” АД потписали су вишегодишњи уговор, чиме је настављена успешна сарадња два светски позната бренда, која је обновљена пред почетак кошаркашке сезоне 2022/23.

“ЛУКОИЛ СРБИЈА”АД је тако поново стао уз КК Црвена звезда чији је спонзор био и у прошлости, а повратак ове велике компаније, њен улазак и јачање нашег шампионског тима (пула спонзора) представља велико задовољство за наш клуб,али и доказ да КК Црвена звезда јача из сезоне у сезону на свим нивоима!

КК Црвена звезда мтс жели да искаже огромно задовољство што је једна од највећих светских компанија и лидера на овим просторима, исказао поверење и препознао квалитетан рад нашег клуба, што се види и по новом вишегодишњем уговору који је потписан између освајача трипле круне у прошлој сезони и компаније “ЛУКОИЛ СРБИЈА”АД.

Денис Рјупин, генерални директор „ЛУКОИЛ СРБИЈА“ АД, руководилац Балканске регионалне организације „ЛУКОИЛ“ о сарадњи са КК Црвена звезда изјавио је:

– Компанија „ЛУКОИЛ СРБИЈА“ АД у оквиру свог друштвено-одговорног пословања настоји да пружи подршку пројектима из области образовања, културе, спорта, екологије и тиме пружи пуну подршку заједници у којој послује. Овим уговором смо озваничили сарадњу за две такмичарске сезоне са трофејним кошаркашким клубом са дугачком традицијом, која служи на понос Србији. Част је бити партнер шампиона и желимо играчима и руководству Црвене звезде нове успехе и врхунске резултате у такмичењима која долазе. Верујемо да ће клуб наставити да ствара изванредне таленте који ће једног дана достојно наследити прослављене српске репрезентативце и донети нове радости овој спортској нацији.

Представник КК Црвена звезда мтс, директор Немања Васиљевић:

Велико ми је задовољство што обнављамо сарадњу са компанијом која је учествовала у успесима Црвене звезде и подржавала клуб током прошлости. Оно што одувек истичемо у потенцирамо је да тимски успех долази заједничким напорима и снагама свих партнера који функционишу у оквиру једног клуба. Црвена звезда је увек желела да креира породичну атмосферу у клубу, као и да има отворену комуникацију са својим партнерима и спонзорима. Повратак тако велике компаније као што је ЛУКОИЛ у спонзорски тим КК Црвена звезда је велико признање за наш рад и настојања да клуб подигнемо на још виши ниво, што после бројних титула, великих утакмица није лако. Још једном велико хвала на поверењу које су нам указали – рекао је Васиљевић.

Сарадња која је озваничена, већ је имала и своју премијеру у пракси, јер је првотимац црвено-белих Стефан Лазаревић био један од промотера и запажених учесника врло занимљиве акције “олдтајмера” која је одржана прошле суботе управо у организацији компаније “ЛУКОИЛ СРБИЈА” АД у Београду. Такође, наши првотимци већ тренирају и играју тренинг утакмице у опреми и мајицама са добро познатим логом компаније ЛУКОИЛ.

КК Црвена звезда и “ЛУКОИЛ СРБИЈА” АД – победнички тандем за будућност!

Претходни текстКарте за Трабзон и на дан утакмице
Следећи текстТема дана | Нове столице украсиле Звездин стадион