Пижон: Пуна Маракана и барјаци воде до позитивног резултата

94

Фудбалери Црвене звезде ће у четвртак од 21 час угостити екипу Монака у оквиру првог кола групне фазе Лиге Европе, а четврта Звездина звезда – Владимир Петровић Пижон уверен је у то да нас чека прави спектакл.

Играње Звезде у Лиги Европе је велики успех за клуб, а налазимо се у изузетно снажној групи и чека нас шест великих утакмица. Мислим да навијачи још увек нису свесни колико ће се играти добар фудбал ове сезоне у Европи, и колико је заправо Монако моћна екипа. Управо зато, Маракана мора да буде пуна, јер знамо кроз историју да је често бивала наш 12. играч и да нас је водила до добрих резултата. Монако је одличан тим, играли су равноправно са ПСЖ-ом, продају играче за 100 милиона и више, тако да нема дилеме да нас чека прави спектакл у четвртак, као и у свакој наредној утакмици у групи. Играчи заслужују подршку, а квалитет дефинитивно имају да постигну оно што је клуб зацртао као циљеве – почео је Пижон.

Спектакл који се припрема за четвртак поново ће послати поруку да је Звезда породица и да смо сви као један. Позивамо вас да на меч понесете барјаке који ће до почетка утакмице бити у продаји у Ред Стар Шопу по цени од 1000 динара.

Упознат сам да се спрема спектакл са барјацима, сећам се како је то било на прослави титуле у утакмици са Вождовцем, и немам дилему да ће се направити фантастична атмосфера и да ће много значити екипи. Послаћемо поруку свима да је Звезда велика породица и да смо сви као један. Што се мене тиче, долазим са барјаком, имам га још од меча са Вождовцем, тако да ћу га свакако понети, а позивам и остале да то учине или да га купе. Изузетно је битно да прву утакмицу у групној фази, још на домаћем терену, одиграмо добро и остваримо позитиван резултат – истакао је Пижон.

Претходни текстУ духу 11 бодова и првог места
Следећи текстЗаједничке припреме пионира Звезде и КК Центар из Косовске Митровице