Желиш да тренираш у „Звездиној школици“? Нова сезона почиње!

63

КК Црвена звезда мтс велику пажњу у свом систему полаже и на кошаркашко “описмењавање” и прве кораке најмлађих.

Тако ће и ове године важан сегмент у раду клуба бити и “Звездина школа кошарке” у коју упис траје током целе године.

Ипак, нови “циклус” уписивања најмлађих кошаркаша почиње са новом школском годином. КК Црвена звезда мтс као и сваке године, обавештава све заинтересоване да је за све нове чланове први месец тренирања бесплатан.

Мрежа школа са којима сарађује клуб је изузетно велика, а КК Црвена звезда мтс објављује имена школа на територији Београда, у којима ће се одржавати тренинзи ове године:

ОШ “Свети Сава”, ОШ ” Сава Шумановић”, ОШ “Бора Станковић”, ОШ “Браћа Јерковић”, ОШ “Лаза Костић”, а и ове године тренинзи ће се одржавати у “Баскет Ленду” на Чукаричкој Падини.

Децу и ове сезоне очекују бројни поклони током године као и такмичења у интерној лиги школица, учешћа на свим минибаскет фестивалима, и промоцијама “звездине школе кошарке”, дружење са првотимцима КК Црвена звезда мтс…

Детаљније информације сви заинтересовани могу добити и путем мејла: абаста@ккцрвеназвезда.рс, такође и на број: 066 325-955.

Контакт особа је Александар Баста, координатор Звездине школе кошарке и кампова КК Црвена звезда мтс који су и ове године били изузетно добро посећени са преко 450 полазника из Србије и иностранства, што је још једна потврда квалитетног рада са млађим селекцијама клуба.

Малишани, видимо се на терену! Звезда Вас чека!

Претходни текстНиколић: Ужелео сам се фудбала, спремни смо за дерби
Следећи текстЦрвено-беле успешне на турниру у Слатини