„Data Driven Lab“ спонзор 4 клуба Звездине породице

833

Компанија „Data Driven Lab“ постала је генерални спонзор клубова у оквиру Спортског друштва Црвена звезда. Српска компанија „Data Driven Lab“ потписала је 16. августа уговоре о генералном спонзорству са Тениским клубом, Шаховским клубом и Београдским ватерполо клубом Црвена звезда, а постала и један од кључних спонзора Џудо клуба Црвена звезда.

За нас спорт је одраз одлучности, издржљивости, пожртвовања и тежње ка победи. Сигуран сам да ће наш допринос развоју српског спорта створити нове могућности и проширити видике за будуће победнике светских такмичења и олимпијске шампионе – изјавио је главни извршни директор „Data Driven Lab“ Евгениј Атаманчук.

Централа наше компаније се налази у Београду, и то није случајност. Србија је постала држава са најдинамичнијим развојем у ИТ сектору, па стога смо је мапирали као центар развоја за нашу компанију. За нас партнерство са спортским клубовима Србије превазилази оквир обичног маркетинга и постаје део политике социјалне одговорности, коју спроводи компанија – навео је он.

„Data Driven Lab“» – међународна компанија са централом у Београду, која послује у 15 држава света. Кључне регије присуства су Југоисточна Азија, Европа, Јужна Америка, Африка и Аустралија. „Data Driven Lab“ пружа клијентима широку лепезу аутсорс-услуга у домену дигиталног маркетинга, као и дата-аналитику, разраду дигиталних продуката за компаније-кориснике дигиталних В2С формата.

Претходни текстЗвездини бисери – Распуцани кадети и омладинци
Следећи текстКошаркаши Црвене звезде мтс званично почели припреме за нову сезону