Тема дана | Како смо позивали звездаше да обоје Маракану у црвено-бело

35

У новом издању емисије „Тема дана“ имаћете прилику да погледате како је протекло снимање спота који позива навијаче да дођу на реванш меч плеј-офа за Лигу шампиона између Црвене звезде и Макабија из Хаифе. Идеја је да сви на западној и источној трибини буду у црвеним, а на северу и југу у белим мајицама, како би „обојили“ стадион и направили атмосферу за памћење.

Фудбалере Црвене звезде очекује најважнија утакмица у досадашњем току сезоне. Након пораза од Макабија у Хаифи резултатом 3:2, изабранике Дејана Станковића очекује реванш на Маракани, где ће морати да преокрену резултат из првог меча, како би дошли до пролаза у Лигу шампиона. За такав исход неопходна је велика подршка највернијих заљубљеника у Црвену звезду, који ће помоћи да се оствари нови навијачки спектакл на стадиону „Рајко Митић“.

Потребно је да сви звездаши који се нађу на сутрашњем мечу на западној и источној трибини на утакмицу дођу у црвеним мајицама, док они који буду били на северу и југу обуку беле мајице. Управо о овој теми снимљен је спот који подсећа црвено-белу армију на ову спектакуларну кореографију. За снимање овог видеа помогли су нам глумци Виктор Савић, Александар Радојичић, Влада Ковачевић и Љубомир Булајић, а како је протекао сам догађај можете погледати у новој епизоди емисије „Тема дана“.

Претходни текстЗвездини бициклисти освојили сребро и две бронзе у Чачку
Следећи текстЗвездини бисери – Омладинци и кадети без грешке