Сигуран почетак сезоне за Звездине фудбалерке

126

Фудбалерке Црвене звезде стартовале су победом у новој сезони. Београдске црвено-беле су у 1. колу Суперлиге савладале Војводину у Беочину са 3:1.

Први гол за Црвену звезду у новој сезони постигла је Софија Сремчевић у 33. минуту. Наш тим је на полувремену имао минимално вођство, али је почетком другог дела аутоголом Тијане Жарковић изгубио ту предност. Уследила је измена у нашој екипи, уместо дебитанткиње Квезаде у игру је ушла Матејић која се само четири минута касније уписала у листу стрелаца и поново донела предност Црвеној звезди. Наша екипа је играла добро, контролисала игру и у 79. минуту поново затресла мрежу домаћих. Стрелац је опет била Нина Матејић која је на тај начин донела прва три бода за црвено-беле.

Наредног викенда на програму је 2. коло Суперлиге када ће Црвена звезда угостити ТСЦ.

ВОЈВОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:3 (0:1)

Беочин – Стадион: ФК Цемент. Судија: Мима Станковић. Стрелци: Тијана Жарковић (аутогол) у 49. минуту за Војводину, Софија Сремчевић у 33. минуту, Нина Матејић у 53. и 79. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Трбулин (Војводина), Шћепановић, Жарковић (Црвена звезда).

ВОЈВОДИНА: Ђукић, Јовановић (од 88. минута Вукашиновић), Милошевић, Савић, Стојић, Трбулин, Петровић, Плавшић, Бероња, Стокић, Вуксановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић (од 57. минута Миловић), Малијар, Жарковић (од 71. минута Ђорђевић), Крстић, Крајшумовић (од 57. минута Јестровић), Квезада (од 49. минута Матејић), Тенков, Сремчевић, М.Чавић.

Претходни текстСалцбург, Јанг бојс, Макаби
Следећи текстУ сусрет противнику – Макаби Хаифа