Холанд допутовао у Београд: Једва чекам да почнемо

67

Амерички бек Џон Холанд допутовао је у недељу у Београд, након стандардне процедуре, детаљних лекарских прегледа и тестова, уколико све прође у најбојем реду, биће на располагању екипи и тренеру Влади Јовановићу на првом званичном тренингу тима Црвене звезде за нову сезону.

Холанд је током јула потписао једногодишњи уговор са црвено-белимаи биће велико појачање за наш тим на позицијама 2 и 3.

Холанд је током богате интернационалне каријере играо у Француској, Шпанији, Турској, НБА лигашима Бостон и Кливленд. Након неколико ангажмана у родном Порторику, вратио у Европу 2019. године и наступао са великим успехом за екипе Хапоела, Уникса и екипе Бурсе у којој је био интегрални део успеха и историјског пласмана тог клуба у финале Еврокупа.

Одмах по доласку у Београд, Џон је изнео своја очекивања и разлозима зашто је изабрао Београд и Црвену звезду:

Имао сам времена да се одморим током лета, иако сам играо и кошарку у Порторику, али одмарао сам пре и после тога. Имају пуно плажа, лепих места за одмор на острву. Врло сам узбуђен, спреман сам, једва чекам да почнемо. О Црвеној звезди знам пуно, пратио сам Евролигу претходних сезона и играо је, знам доста момака који су били овде и оставили велики траг. Са некима са попут Билија (Берон) и Нејта (Волтерс) и разговарао. Биће врло забавно – рекао је Холанд.

Комплетан интервју и галерију слика можете погледати у наставку:

Претходни текстПреостали контигент карата за јужну трибину у онлајн продаји
Следећи текстСалцбург, Јанг бојс, Макаби