Обавештење пред Макаби

124

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава све навијаче о процедурама пре, за време и после реванш утакмице плеј-офа за пласман у групну фазу Лиге шампиона, коју ће изабраници Дејана Станковића одиграти на стадиону „Рајко Митић“ у уторак од 21 час против Макабија из Хаифе.

– Наш клуб обавештава посетиоце да ће улази бити отворени већ од 18 часова, позивамо све навијаче Црвене звезде да на стадион дођу раније и избегну могуће задржавање и гужве на улазима.

– Места на стадиону су нумерисана, те ће посетиоци моћи да уђу искључиво на улазе који су наведени на улазницама.

– Молимо вас да по уласку на стадион заузмете своја нумерисана места, те да степеништа користите искључиво за кретање. Задржавање на степеништима је најстроже забрањено.

– Сви посетиоци меча који се игра против Макабија ће морати да уз улазницу поседују и лични идентификациони документ, који ће морати да дају на увид редарској служби на улазима на стадион.

– Сва деца, без обзира на узраст, ће морати да имају своју улазницу.

Посебно напомињемо посетиоцима који поседују улазнице за капију број 25 на јужној трибини да ће истој моћи да приступе искључиво из смера улице Рајка Митића (од западне стране стадиона) – због посебних мера безбдности које ћемо предузети, а везано за прихват и смештај гостујућих навијача.

Такође обавештавамо гледаоце да ће улице Љутице Богдана, Рајка Митића, Генерала Павла Јуришића Штурма и Булевар Ослобођења од 18 часова бити затворене за саобраћај, односно претворене у пешачку зону.

Молимо све посетиоце да се придржавају наведених мера и на тај начин нам помогну у организацији одигравања утакмице, како би на најбољи начин представили целом свету величину нашег клуба.

Претходни текстКанга: Црвено-бела кореографија као ветар у леђа
Следећи текстТирнанићева 23. у Европи, Јованчевић 19.