Николић: Циљ у Звезди је јасан

82

Почетак сезоне је све ближи за бисере у Звездиној фудбалској академији, а такав је случај и са кадетима Црвене звезде. Генерација момака рођених 2006. године ће већ у суботу, 13. августа на теренима иза југа Маракане дочекати лучанску Младост у оквиру првог кола националног шампионата, а стратег црвено-белих Слађан Николић, изнео је очекивања пред први изазов у новој сезони.

Када си у Звезди, очекивања су увек највећа. Наравно, циљ је освојити титулу на крају сезоне, али тежимо и томе да увек играмо добро. Поред титуле, у првом плану је развијање што већег броја деце, како би једног дана што више њих заиграло у првом тиму Графичара, а надамо се и Црвене звезде – почео је Николић.

Дотакао се искусни стручњак и пријатељских мечева које је његова екипа одиграла на припремама.

– Одиграли смо седам утакмица у склопу припремног периода и могу да кажем да сам задовлљан. Деца су од првог до последњег дана вредно радила и напредовала. Видели смо које су нам мане и шта треба да исправљамо, али смо и доста тога показали. Задовољан сам.

Говорио је Николић и о предстојећем изазову, екипи Младости из Лучана, која ће гостовати на теренима иза југа Маракане у суботу, 13. августа од 19 часова.

Наравно да прикупљамо информације, што се тиче екипе Младости. Знамо како отприлике играју. Тврдо, дисциплиновано и доста користе дуге лопте. Пробаћемо да елиминишемо њихове предности, а са друге стране битни смо ми, наша игра и наш приступ утакмици. Ако будемо ушли у утакмицу онако како желимо, не би требало да буде проблема. Надамо се позитивном резултату – закључио је Николић.

Дрес кадетске селекције носиће 23 фудбалера, а то су: Вук Драшкић, Стефан Максимовић, Стефан Пјановић, Матеја Остојић, Драган Тегелтија, Вељко Милосављевић, Теодор Илић, Виктор Стојановић, Давид Ђурић, Урош Илић, Андреј Младеновић, Андреј Петровић, Милош Аранђеловић, Огњен Милошевић, Андрија Максимовић, Огњен Миленовић, Вељко Вукојевић, Урош Тегелтија, Михајло Катанић, Душан Жагар, Дарије Маркочевић, Вукашин Ивановић и Стефан Голубовић.

Претходни текстЗвезда ТВ | Добро пожаловать!
Следећи текстЕраковић у Звезди до 2026. године