Милуновић: За овакве навијаче се треба борити

98

Фудбалери Црвене звезде су савладали Пјуник на гостујућем терену са 2:0 и укупним резултатом 7:0 прошли у плеј-оф за Лигу шампиона, а изузетно задовољан након пролаза је и дефанзиван црвено-белих Немања Муилуновић.

Имамо мало времена да се одморимо, па размишљамо о следећој утакмици у првенству. Стиже потом и последња пред улазак у Лигу шампиона. Не стајемо овде и знамо наш мотив. Идемо ка групи Лиге шампиона – почео је Милуновић.

Истакао је снажни штопер да се и поред убедљивог резултата из прве утакмице, екипа није опуштала ни у реваншу, али и нагласио да су сви играчи заслужили своје минуте у црвено-белом дресу.

Јесмо ослабљени, али безброј пута сам говорио да сваки момак који је ту заслужује своју минутажу. То су момци и данас показали. Измењен састав, али и поред тих 5:0, нема опуштања. Драго ми је што смо без примљеног гола прошли Пјуник. Радујем се због момака који су били достојна замена нашим повређеним играчима. Још једном бих честитао момцима пролазу у последњу рунду квалификација. Идемо мало да одморимо и смиримо главу, јер смо до сада били сконцентрисани само на Пјуник. Размишљамо о првенству и наравно о утакмици која нас очекује следеће недеље.

Напоменуо је Милуновић да се екипа већ окреће мечу против Вождовца, који је на програму у суботу, 13. августа од 20 часова и 45 минута на стадиону „Рајко Митић“.

-Искрен да будем, ја волим да идем корак по корак. И после победе у Београду сам рекао да долазимо овде да максимално добро одиграмо утакмицу, без примљеног гола. Драго ми је што смо победили и што је тако. Окрећемо се Вождовцу. Не смемо потцењивати никог и гледамо нашу игру. Прво тај корак за викенд у првенству, а потом и плеј-оф. Надам се да ћемо се заједно радовати Лиги шампиона.

Само речи хвале имао је стамени дефанзивац за навијаче, који су и овог пута пружили сјајну подршку нашим првотимцима.

Знам да су увек уз нас, али они нас изненађују из утакмице у утакмицу. Наравно, фантастична буде где год да одемо. Чак су и овде нађачали навијаче противника. За њих се треба борити и гинути. Сваку утакмицу идемо на победу – подвукао је Милуновић.

Претходни текстСтанковић: Што Звезда иде даље, навијачи су ближи
Следећи текстПред новим изазовом: Ратко Павличевић на првом тренингу са одбојкашицама Звезде