Кангва: Црвено-бела Маракана додатни мотив за Јерменију

109

Фудбалери Црвене звезде су оквиру прве утакмице трећег кола квалификација за Лигу шампиона савладали екипу Пјуника на домаћем терену са убедљивих 5:0, а један од најбољих на терену био је и новајлија Кингс Кангва који је задовољан Звездиним стартом у Европи, али и одушевљен атмосфером на стадиону.

Утисци су се слегли, одлично смо почели квалификације. Утакмица није била ни мало лака, иако резултат другачије говори. Морали смо доста да се потрудимо и као што Мистер каже ознојимо како би убедљвим резултатом славили. Имамо велику предност, али нема опуштања, очекује нас и реванш у Јерменији, сигурно се екипа Пјуника неће предати на самом почетку, међутим имамо велику предност, а уколико будемо играли као у Београду, неће бити никаквих проблема – истакао је Кангва.

Велике похвале на рачун игре су стигле на адресу Кангве, који је од самог почетка прикупио симпатије Звездиних присталица.

– Задовољан сам пре свега како смо као екипа изгледали на терену, брзо смо се уиграли, одлично се разумемо на терену и то нам доста олакшава посао. Могу да будем задовољан својим издањем, али се ту нећу зауставити, увек има простора за напредак, тек сам стигао у клуб. Навијачи могу да очекују од мене у наредном периоду још боља издања.

Сјајну подршку су имали првотимци Црвене звезде, с обзиром да је преко 40 хиљада људи било на стадиону на утакмици против Пјуника.

У свлачионици још увек причамо о атмосфери са утакмице. Одушевљен сам колико је људи дошло да нас подржи и покаже љубав према клубу. Очекивали смо велику подршку, али могу да кажем да никоме није било свеједно када смо изашли на терен. Била је то прелепа слика, давали су нам енергију током свих 90 минута. Чуо сам да се за следећу европску утакмицу спрема нова кореографија, да навијачи на северу и југу треба да дођу у белим мајицама, а истоку и западу у црвеним. То ће нам бити дадатни мотив да се што боље покажемо у Јерменији и доживимо поново пуну Маракану обојену у црвено-бело – закључио је Кангва.

Претходни текстТрка Борјана и Родића
Следећи текстБукари као Шестић, Филиповић, Караси, Жигић…