Срнић: Навијачи, померате границе!

76

Синоним за Звездине успехе је управо он, црвено-бели војник – Славољуб Срнић. И данас је на терену у победи од 5:0 против Пјуника у оквиру првог меча трећег кола квалификација за Лигу шампиона одиграо без грешке.

Сећам се како је било и 2017. године који обележавамо као почетак „нове“ Звезде. Доста је данас другачијеу односу на тад, имамо нове играче, улаже се више у појачања и већ од самог старта ове сезоне се види да смо доста ефикаснији и надам се да ћемо тако наставити – почео је Срнић.

Кључ у вечерашњем резултату Срнић види у инвидиуалном квалитету који је на нашој страни.

– Не желим да потцењујем екипу Пјуника, али индивидуално смо јачи и мислим да је то пресудило на вечерашњем мечу. Што се нас и реванша тиче, ништа се неће мењати. Бићемо концентрисани и усмерени. Ми смо Црвена звезда и хоћемо да победимо на свакој утакмици. То је наш задатак, а желимо да појачамо самопоуздање пред надам се плеј-оф за улазак у Лигу шампиона.

Имаће времена да се добро спреме изабраници Дејана Станковића пред реванш, с обзиром да је меч против Војводине одложен.

Мирна недеља је пред нама. Имаћемо времена да се спремимо, пре свега за наш циљ, а то је улазак у Лигу шампиона. Желим и да похвалим навијаче и сјајну атмосферу. Очекивали смо да ће бити одлично, али нисмо очекивали овакав спектакл – подвукао је Срнић.

Претходни текстМитровић: Имамо најбоље навијаче на свету
Следећи текстСтанковић: Свака част играчима, победа за рођендан сину