Букари: Навијачи, волим вас!

70

Не ваља издвајати појединце, поготово када се овако убедљиво победи, али не можемо да не кажемо да је Осман Букари одиграо можда и најбољу утакмицу у каријери. Хет-трик у победи Црвене звезде над Пјуником резултатом 5:0, у оквиру трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Сјајна утакмица. Били смо спремни за њу, борили се од почетка до краја и срећан сам због екипе што смо остварили тријумф. Срећан сам и због себе наравно, није мала ствар постићи три гола на утакмици квалификација за Лигу шампиона – почео је Букари.

Атмосфером је брзоноги Гањанин одушевљен.

– Прелепа атмосфера, осећам се сјајно да играм пред Звездиним навијачима. Хвала им на аплаузима и на скандирању мог имена. Волим их! Воле и они мене, тако да уживамо. Али знао сам све о Звездиним навијачима и пре доласка у клуб, увек су овакви.

У реваншу – да се понови оваква партија.

– Волео бих наравно да поновимо ову партију, али најважније је да се пласирамо даље. Урадићу све што је у мојој моћи да прођемо даље, али сад морамо да се одморимо и добро спремимо за реванш.

Брзина му је у крви.

Био сам тркач пре него што сам се одлучио фудбал. Брз сам, кад имам лопту у ногама, морам то да искористим – закључак је Букарија.

Претходни текстПешић: Хвала навијачима, много ми је недостајало ово
Следећи текстМитровић: Имамо најбоље навијаче на свету