Родић: Надам се пуној Маракани у среду

87

Црвена звезда је наставила победнички низ, убедљиво савладавши Радник резултатом 6:0, а изузетно задовољан отварањем нове сезоне је један од протагониста успеха нашег тима претходних година – Милан Родић коме је то био 200. меч у црвено-белом дресу.

Презадовољан сам како смо отворили сезону. Свака победа је веома важна, како за самопоуздање, тако и за што бољи ритам у наставку. Много различитих стрелаца и неколико голеада обећавају пред најважније изазове и август који ће бити “паклен” за нас, што се тиче утакмица. Због тога нам треба пун стадион, већ сад у среду, јер уз зведаше је све лакше. За мене је против Радника био јубилеј од 200 одиграних утакмица и поносан сам на тај учинак у Звездином дресу – почео је Родић.

Дотакао се Родић и наредне утакмице, у којој ће црвено-бели у оквиру трећег кола квалификација за Лигу шампиона дочекати јерменски Пјуник, а термин је среда од 20:45.

Поштујемо сваког противника, поготово у Лиги шампиона где играмо са првацима држава који имају победнички менталитет и знају како се освајају титуле. Ипак, знамо и ми све то, а у среду ћемо надам се имати и пун стадион који је наш адут против свих. Одушевљен сам идејом да сви дођу у Звездиним дресовима. Маракана ће тако бити практично обојена у црвено-бело, што је креативан начин пружања подршке. Једва чекам да видим како ће то изгледати и надам се пуном стадиону у среду – подвукао је Родић.

Претходни текстРезиме припрема кадета
Следећи текстЛена Милинковић десета на ЕYОФ-у