Резиме припрема кадета

85

Кадети Црвене звезде су успешно завршили припреме у Врњачкој Бањи, где су као и омладинска селекција црвено-белих, провели десет дана. За то време, одиграли су три припремна меча, и забележили две победе и један пораз, уз гол разлику 6:2.

У првој контролној утакмици, изабраници Слађана Николића су гостовали у Краљеву, омладинској екипи Карађорђа. Већ средином првог дела игре, наши бисери су дошли до предности. Младеновић је послао одличну лопту до Дарија Маркочевића, који се изборио за позицију на левој страни казненог простора и закуцао лопту у ближи угао, за заслужену предност нашег тима. У другом полувремену наставила се добра игра наше екипе, а већ у 52. минуту црвено-бели су дуплирали предност. Након сјајне акције и „дириговане“ лопте у петерац Остојића, Андрија Максимовић је без већих проблема затресао мрежу противника. Коначан резултат постављен је у 77. минуту, након што је Вукашин Ивановић сјајно пробио по левом боку и ушао у казнени простор, а један од дефанзиваца домаћих скренуо је лопту у своју мрежу, за крајњих 0:3.

Карађорђе – Црвена звезда 0:3 (0:1)

Стрелци: Маркочевић у 12, А. Максимовић у 52. и Ивановић у 77. минуту.

Црвена звезда: Драшкић, Д. Тегелтија, У. Илић, Милосављевић, Стојановић, Младеновић, Вукојевић, Петровић, Маркочевић, Катанић, Голубовић.

Играли су још: Пјановић, С. Максимовић, Остојић, Т. Илић, Друлић, Ђурић, У. Тегелтија, Милошевић, Ивановић, А. Максимовић, Жагар, Аранђеловић, Дрео, Миленовић.

Победа на старту припрема, била је само показатељ да сјајна атмосфера влада међу нашим кадетима, што су доказали и против екипе Кикера, када су резултатом 2:0 уписали нову победу. Добра игра црвено-белих исплатила се у 33. минуту, када је Дарије Маркочевић искористио грешку протовничке одбране и у ситуацији „један на један“ лако погодио мрежу.

У 43. минуту, Андрија Максимовић је добро дочекао „одбијанац“ и дуплирао вођство наше екипе, након чега се отишло на паузу, што је уједно био и коначан резултат утакмице.

Црвена звезда – Кикер 2:0 (2:0)

Стрелци: Маркочевић у 33. и А. Максимовић у 43. минуту за Црвену звезду.

Црвена звезда: Драшкић, Остојић, Милосављевић, Стојановић, Ђурић, Младеновић, Максимовић, Петровић, Жагар, Вукојевић, Маркочевић.

Играли су још: С. Максимовић, Д. Тегелтија, Т. Илић, Аранђеловић, Катанић, Милошевић, Ивановић, У. Тегелтија, Дрео.

Последња утакмица на припремама у Врњачкој Бањи, завршена је поразом наших кадета од омладинске селекције Трајала у Крушевцу, резултатом 2:1. Једини стрелац у редовима наше екипе био је Вељко Вукојевић, у уводним минутима меча. Наши кадети су наступили у саставу: С. Максимовић, Остојић, Милосављевић, Стојановић, Ђурић, Младеновић, А. Максимовић, Петровић, Вукојевић, У. Тегелтија, Голубовић.

Изабранике Слађана Николића очекује наставак тренинга у Београду, а већ 13. августа, на теренима иза југа Маракане, одмериће снаге са екипом лучанске Младости у оквиру првог кола Кадетске лиге Србије. Тај меч моћи ћете да испратите у директном преносу на Звезда ТВ-у, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Претходни текстЗвезда ТВ | Доводимо најбоље, а домаће
Следећи текстРодић: Надам се пуној Маракани у среду