Забава се наставља, победи у фан зони и шутни пенал Борјану

60

Црвена звезда ће у петак од 21 час угостити Радник у оквиру четвртог кола Суперлиге, а на западној трибини биће постављена специјална фан зона која ће трајати све до 20:50. И овог пута ћете имати прилику да тестирате јачину шута, те да уколико будете најбољи у томе током читаве јесени, имате прилику да изведете пенал Милану Борјану.

Већ против Колубаре сте могли да тестирате јачину шута, а да је ова атракција изазвала право одушевљење код навијача, говори чињеница о огромном реду испред симулације фудбалског терена коју смо поставили на западу. Победници у четири категорије – до 10, до 15, до 18 и преко 18 година, су као награду добили мајице, а атмосфера и дружење које се направило први овом тестирању било је непроцењиво.

Ипак, оно што је главна награда је извођење пенала нашем капитену који ће чувати Звездин гол до краја каријере. Током читаве јесени, пред утакмице домаћег првенства, организоваћемо тестирање, а они који у четири конкуренције буду најбољи од свих, имаће ту част да шутирају пенал Милану Борјану.

Претходни текстЗвездин караван обрадовао Шипово
Следећи текст„Црвено-бела крв“ 1. и 2. августа