„Црвено-бела крв“ 1. и 2. августа

54

Акција „Црвено-бела крв“ ће се одржати 25. пут током 1. и 2. августа у периоду од 10 до 18 часова у Медија центру стадиона „Рајко Митић“, али и широм Србије и Републике Српске. Сви они који дају крв, добиће улазницу за утакмицу трећег кола квалификација за Лигу шампиона – Црвена звезда – Пјуник, која је на програму у среду од 20 часова и 45 минута.

У претходној акцији која је одржана у мају, скупили смо 509 јединица крви и још једном показали да имамо велико звездашко и хумано срце. Ипак, сигурни смо да ће се звездаши овог пута одазвати у још већем броју и на тај начин обележити мали јубилеј ове акције, с обзиром да је 25. пут како се одржава. Сви они који на делу покажу хуманост, као вид награде, добиће улазницу и за прву европску утакмицу Црвене звезде ове сезоне. Акција ће се и овог пута осим на нашем стадиону одржати још и у Нишу, као и у чак 10 градова у Републици Српској, а термини су следећи:

1. август – Приједор, Градишка, Бања Лука, Бијељина, Требиње, Невесиње, Зворник, Власеница, Фоча, Добој
2. август – Ниш

Акција која се спроводи у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије биће још једна прилика да помогнемо онима којима је то потребно, а звездаши одувек показују да имају велико срце. Крв могу да дају све особе узраста од 18 до 65 година. Потребно је да буду здраве, наспаване, да обедују пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири за особе женског пола.

Претходни текстЗабава се наставља, победи у фан зони и шутни пенал Борјану
Следећи текстНемања Милуновић се вратио кући!