Тема дана | Звезда и Моцарт донирали дресове ФК Црвена звијезда из Обудовца

155

У новој епизоди емисије „Тема дана“ имаћете прилику да видите како је изгледала посета наше делегације Црвеној звијезди Обудовац, у којем је још једном успешно спроведена акција „Нови дресови за нове шампионе“.

Црвено-бела делегација у сарадњи са компанијом „Моцарт“ је посетила Шамац и поделила дресове Фудбалском клубу Црвена звијезда Обудовац, који се такмичи у регионалној лиги Републике Српске. Шамац је добро познат по верности према Црвеној звезди, што су доказали и прелепим клубом навијача који се налази управо у овом месту. Сам догађај улепшао је и црвено-бели караван, који управо тада пролазио кроз Шамац. Представнике нашег клуба дочекао је велики број Звездиних навијача, који су са осмехом и уз сјајно дружење обогатили ову церемонију. Како је изгледала додела дресова, колику је радост изазвала посета вољеног клуба, али и бројне друге занимљиве детаље можете погледати у новом издању емисије „Тема дана“.

Црвена звезда ће и у наредном периоду наставити са акцијом доделе најновије спортске опреме клубовима који се такмиче у нижим ранговима, а оно што је потребно јесте да тимови учлане минимум двадесет чланова у наш клуб. Зато вас позивамо да се учланите и будете део велике звездашке породице.

Претходни текстЗвездин најефикаснији старт у 21. веку
Следећи текстТеслић приредио незабораван дочек Звездином каравану