Звездин караван изазвао еуфорију у Брчком

45

Након посете Бијељини, велики Звездин летњи караван који се спроводи у сарадњи са нашим бетинг партнером компанијом “Моцарт” наставио је руту по Републици Српској, а данашња дестинација била је Брчко.

По узору на претходну годину, поново смо стигли у један звездашки град, а утисак је да је у Брчком сада владала још већа еуфорија. Становници града су нам приредили незабораван, топли, породочни, звездашки дочек и чак направили мајице са натписом – Брчко навија за Црвену звезду.

Транспаренти и заставе са симболима Црвене звезде били су високо окачени, а наша “фан зона” постављена испред споменика на Градском тргу. Звездине песме су ођекивале градом, а Клуб навијача из Брчког се побринуо да караван протекне у најбољем реду.

Ред испред пулта за учлањење у клуб био је дугачак, а то је био још један доказ да људи у Брчком заиста живе за Црвену звезду. Такође, велики број навијача је искористио чињеницу да су сезонске карте у продаји до краја јула, те су на време обезбедили годишњу улазницу.

Оно што је можда и највише обележило трочасовно дружење је пиротехнички спектакл који су нам припремили навијачи и који нас је у потпуности одушевио.

Караван се наставља сутра, а дестинација је Зворник.

Претходни текстСтефан Митровић у Црвеној звезди!
Следећи текстЈуниорско Балканско првенство: Мићић вицешампионка у даљу