Стефан Лазаревић улепшао завршетак летњег кампа КК Црвена звезда

102

КК Црвена звезда мтс већ традиционално организовао је током прве половине јула летњи кошаркашки камп за све младе кошаркаше.

Сада већ са богатим искуством организације овог кампа, КК Црвена звезда и ове године потрудио се да свим младим кошаркашима полазницима понуди ново искуство, могућност да напредују технички и тактички, али и да стекну оно најважније нова пријатељства са вршњацима из земље, региона, али и широм Европе.

За кошаркашки напредак и добру радну атмосферу били су задужени тренери млађих селекција Црвене звезде који су доказани стручњаци на пољу рада са младим кошаркашима. О томе сведоче бројни успеси у млађим категоријама црвено-белих, али и бројни кошаркаши који су досегли ниво првог тима и данас представљају битан фактор у европској кошарци.

За Летњи кошаркашки камп 2022. одвојена су два термина на добро познатој локацији на Златибору у првој половини јула.

И ове године преко 200 полазника Звездиног кампа обрадовала је и посета једног од првотимаца црвено белих који је прошао сличан пут који ће проћи неко од дечака који су се ове године били полазници кампа КК Црвена звезда.

Гост – домаћин, овога пута био је Стефан Лазаревић који је својим присуством улепшао завршетак кампа и подели медаље и дипломе свим полазницима кампа КК Црвена звезда на Златибору:

Никада не пропуштам овакве позиве, јер знам колико овој деци то значи. И сам сам прошао својевремено ово искуство и учествовао на бројним камповима.. Знам да су полазници кампа и ове године имали заиста одличне услове и прилику да раде са најбољим тренерима. То кажем јер сам и сам сарађивао са многима од њих у млађим селекцијама Црвене звезде. Било је ово лепо искуство, надам се да ће и клинцима значити, као што је и мени у њиховим годинама значило. Трудио сам се да им упутим и по неки савет јер несумњиво поседују таленат и заиста верујем да ћемо некога од ове деце видети на прволигашким теренима у наредним годинама – рекао је Лазаревић.

Црвена звезда ће сада већ традицонално, и наредног лета одржати нови камп, а о свим важним информацијама сви заинтересовани биће благовремено обавештени.

Претходни текстОмладинци и кадети отпутовали на припреме
Следећи текстЗвезда против бољег из двомеча Пјуник – Диделанж