Станковић: Желимо да звездаш у нама види себе

56

Навијачи Црвене звезде – највернији на свету! То се никада није доводило у питање, а посета са прве две утакмице, где је против Радничког на стадиону било 16.274, а у дуелу са Колубаром 10.174 човека, јасно говори да је „34 – најбитнија“ и да је навијачима више него јасно да је ово једна од најважнијих сезона у историји клуба. Како им то фудбалери Црвене звезде врате на терену? Са девет голова у мрежи ривала…

Феноменална посета на стадиону. Морамо да односом, жељом и игром покажемо Делији, да навијач види како ми гледамо нашу утакмицу и када стварно буде видео да желимо исто што и они, да ће посета да расте из утакмице у утакмици. Хвала им још једном. Јул је, време одмора са породицом, тако да сам захвалан сваком ко дође на стадион, па и оном ко нас гледа од куће, јер нам шаље позитивну енергију – рекао је Станковић, пун утисака после утакмице у којој је забележио 100. победу као тренер Црвене звезде.

Сигурни смо и ми да ће посета да расте, из меча у меч, јер пред нама су изузетно важна два месеца – јул и август. Прилика да фудбалери Црвене звезде обезбеде прву Лигу шампиона, а онда потом да од септембра до маја – освајањем Суперлиге Србије, обезбедимо и другу. Разлог више за још пунију Маракану је и тотални фудбал који су изабраници Дејана Станковића показали у прва два кола и заиста је тешко рећи да ли је Црвена звезда икада у својој историји овако силовито ушла у сезону. Игра на гол више, много Звездине деце и слатке победе, то је оно што сви навијачи воле и због тога пуне стадион. Јер сваки звездаш може да се препозна у овом тиму Црвене звезде!

Претходни текстМистерових 100 победа
Следећи текстМилица Жабић вицешампионски на Гран прију у Загребу