Бијељина и данас живела за Звезду

18

Велики летњи караван који Црвена звезда организује у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“ наставио је свој пут, а након што смо обишли јужну Србију, стигли смо поново у Републику Српску, а прва дестинацијa наше делегације била је Бијељина.

Дочек сличан прошлогодишњем, када је такође наша фан зона изазвала праву помаму у граду који важи за црвено-бели и који се још једном показао као звездашки. Фан зона је била постављена на Главном тргу испред аутобуса, где су били и високо издигнути банери са грбом Црвене звезде, испред којих су били изложени пехари, а највећу атракцију изазвао је „ушати“, трофеј Лиге шампиона. Хитали су навијачи да се сликају са њим, док се велики део заљубљеника у црвено-беле боје учлањивао у клуб.

Мноштво породица, сви у Звездиним обележјима уз јасне поруке које су слали, а које се односе на то да је навијање за Црвену звезду – ствар кућног васпитања и да се то преноси генерацијама. Малишани су са друге стране наводили који су им омиљени играчи у првом тиму, па су презимена Катаи, Иванић, Борјан, Драговић, одјекивала.

Припадници Клуба навијача из Бијељине, који су све обезбедили како би караван протекао у најбољем могућем реду, су нас такође домаћински угостили, а атмосфера је константно била права породична и сви су током трочасовног дружења могли да уживају у звездашким тренуцима.

Караван настављамо већ сутра када ћемо посетити Брчко.

Претходни текстМилица Жабић вицешампионски на Гран прију у Загребу
Следећи текстСрбија сребрна на ЕП за млађе сениорке, Тари Таубнер још једно одличје