У сусрет противнику – Колубара

33

Фудбалери Црвене звезде сутра од 20 часова дочекују Колубару у оквиру другог кола Суперлиге Србије. Изабраници Дејана Станковића ће покушати да забележе нови првенствени тријумф након што су на отварању првенства савладали Раднички из Ниша на нашем највећем стадиону.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Црвена звезда се до сада два пута сусрела са Колубаром у својој славној историји, а оба дуела су одиграна претходне сезоне на којима су црвено-бели однели победе. Укупна гол разлика је у нашу корист и износи 10:1.

Више него убедљиви били су изабраници Дејана Станковића у Лазаревцу где смо славили са 7:1. Голове за наш тим су тада постигли Милан Павков и Мирко Иванић који су у два наврата затресли мрежу ривала, док су по једном погађали Александар Драговић, Ел Фарду Бен и Марко Лазетић.

У пролећном делу шампионата на Маракани тријумфовали смо са 3:0, а стрелци су били Милан Родић, Ел Фарду Бен и Охи Омојуианфо.

БУДИТЕ УВЕК УЗ ЗВЕЗДУ

Улазнице за меч између Црвене звезде и Колубаре су у продаји, а цене су следеће:

Север: 300
Исток: 400
Запад: 500
ВИП Запад: 1000
Вип 1: 2000
Вип 2: 2000
ВИП Галерија: 3000

Сви навијачи који неће бити у прилици да уживо прате наше првотимце ће моћи да гледају директан пренос утакмице другог кола, између Црвене звезде и Колубаре на каналу Аренаспорт 1 Премиум са почетком у 20 часова.

Такође, можете пратити пренос утакмице из три угла током студија на Звезда ТВ-у, а наш програм ће трајати преко три сата. Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше првотимце и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на сваком мечу, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМЕ ЕКИПА

Црвена звезда је остварила победу у првом колу тако што је убедљиво савладала нишки Раднички са 4:0, захваљујући головима Александра Катаија, Милана Павкова, Кингса Кангве и Османа Букарија. Демонстрирали су црвено-бели скоро све техничко-тактичке детаље са контролних мечева у Словенији, а убедљив тријумф је подврда и наставак добих партија из претходне сезоне.

Колубара је ремизирала у првој рунди Суперлиге Србије против Радничког из Крагујевца (1:1) на свом терену, а једини гол за екипу из Лазаревца постигао је Игор Цветојевић. Пре тога Колубара је одиграла две пријатељске утакмице у фази припрема, прво против Јавора (0:0) и Жељезничара из Бања Луке где је доживела пораз резултатом 2:1.

НАЈБОЉИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

У Лазаревац је током паузе пристигло неколико појачања међу којима су: Милан Делевић, Вања Илић, Анте Вукушић, Немања Милојевић и Харис Кадрић. Свакако најзвучније име јесте центарфор Вукушић бивши нападач Хајдука из Сплита, а поред њега значајно освежење у везном реду јесте Милојевић који је из Вождовца пристигао у Колубару. Изненађење у нападу може да представља још један ”новајлија”, словеначки интернационалац Кадрић. По крилним позицијама ”претњу” могу да праве Вања Илић, Милош Ђокић Милош Филиповић и Немања Андрић. Везни ред кроје, уз горе поменутог Милојевића, Немања Николић и Стефан Марјановић. Тренер Колубаре – Дејан Ђурђевић је у првом колу извео формацију 3-4-3, а дефанзивну линију чинили су Василије Бакић, Игор Цветојевић и Ненад Коцовић. На голу је стандардан Дејан Станивуковић који је недавно продужио уговор са Колубаром.

СУДИЈА МЕЧА

Главни арбитар на утакмици другог кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Колубаре биће Никола Радковић. Поред аут линија помагаће му Светозар Живин и Никола Ријавец. Четврти арбитар биће Марко Ивковић, делегат меча Раденко Стевовић, а у ВАР соби седеће Александар Живковић и Ђорђе Максимовић.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

-Петак:

20:00 Нови Пазар – Чукарички
20:00 Раднички Ниш – Партизан
20:00 Спартак – Радник

-Субота:

20:00 Младост ГАТ – Војводина
20:00 ТСЦ – Јавор

-Недеља:

20:00 Раднички 1923 – Младост
20:00 Напредак – Вождовац

Претходни текстТема дана | Како Звездиним играчима стоје нови дресови
Следећи текстЕвролига: Звезда у групи са Сепсијем и Олимпијакосом