Звездин караван обрадовао Нишлије

128

Црвена звезда је наставила велики летњи караван који организује у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“, а након посете Петровцу на Млави, наша делегација је допутовала у Ниш.

Овај град је највећи на југу Србије, а уједно и трећи највећи у нашој земљи. У Нишу живи око 200 хиљада становника, а већину представљају управо навијачи Црвене звезде.

Одмах по самом доласку, дочекала нас је права звездашка атмосфера, а недуго затим, постављена је и црвено-бела фан зона. Високо је издигнут банер са грбом Црвене звезде, а изложени су и легендарни „ушати“ пехар, као и прошлосезонска дупла круна. Испред пулта за чланство, брзо се створила гужва верних присталица, које су желеле да обезбеде чланску, али и сезонску улазницу. Велики прој звездашких породица и малишана уживао је у феноменалној атмосфери, коју су додатно украсиле навијачке песме. Нишлије су изразиле велико задовољство што је њихов вољени клуб посетио Ниш, али и нагласиле како овакве акције треба чешће да се спроводе.

Црвено-бела експедиција већ сутра наставља свој пут, када ће посетити Врање. Овим путем вас позивамо да будете део звездашког дружења и уживате у црвено-белом амбијенту.

Претходни текстЗвезда ТВ | Наше ново одело
Следећи текстЦрвена звезда добила ново појачање, Џон Холанд је стигао!