Наградна игра за сезонце

101

Звезда организује велику наградну игру за власнике сезонских карата! Свако ко до 18. јула 2022. године, тачније до жреба за треће коло квалификација за Лигу шампиона, постане сезонац ће учествовати у наградној игри чији победник ће имати прилику да са Звездом иде на прво европско постовање, са особом по избору!

Пред изабраницима Дејана Станковића је важна такмичарска година, а стартовали смо је на најбољи могући начин, победом резултатом 4:0. Већ у суботу од 20 часова нас очекује друга препрека када је реч о Суперлиги, када ћемо одмерити снаге са Колубаром, а у понедељак 18. јула ће се одржати и жреб када ћемо сазнати име нашег ривала у трећем колу квалификација за Лигу шампиона. Биће то једна од две препреке да се пласирамо у најелитније европско такмичење, али захваљујући резултатима које смо постизали у претходних пет година, већ сада смо обезбедили нову групну фазу на јесен.

Ипак, да би се сви циљеви остварили, подршка са трибина је неопходна, а бити сезонац је бити члан Звездине породице и ствар кућног васпитања. У складу са неговањем тог духа, свако ко до 18. јула 2022. године и жреба за треће коло квалификација за Лигу шампиона – купи сезонску карту, биће део велике Звездине наградне игре, чији ће победник ићи на прво европско гостовање са особом по избору. Победник се бира тако што ће играчи жребати и директно извући сезонца који ће бити награђен.

Подсетимо, сезонске улазнице можете купити онлајн: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html или у Сервису за чланство.

Претходни текстВече Звездиних дебитаната
Следећи текстЗвезда је породица | Малишанима из Тополе смо накратко вратили осмех на лице