Звездини барјаци поново у моди

128

Фудбалски клуб Црвена звезда је због великог интересовања навијача нашег клуба за барјаке, који су улепшали Маракану на прослави 33. титуле одлучио да свим заљубљеницима у црвено-беле боје обезбеди исте и у наредном периоду. Навијачи Црвене звезде ће вредан реквизит моћи да обезбеде у Ред Стар шопу и на тај начин се припреме за долазак на стадион већ у суботу, када изабранике Дејана Станковића очекује утакмица 2. кола Суперлиге Србије против Колубаре.

Прелепа слика на стадиону „Рајко Митић“ виђена је током последње првенствене утакмице у претходној сезони. Навијачи нашег клуба су подржали акцију клуба и обезбедили своје барјаке који су допринели величанственом изгледу стадиона „Рајко Митић“. Због великог интересовања звездаша и у овој сезони ће навијачи Црвене звезде бити у прилици да купе барјаке у Ред Стар шопу.

Десет различитих врста барјака са мотивима Црвене звезде ће сви заинтересовани моћи да пронађу по добро познатој цени од 500 динара. Позивамо све навијаче да обезбеде свој барјак на време, заузму место на трибинама и буду уз свој тим у још једној историјској сезони.

Претходни текстКангва: Носио нас хук са трибина, очекујемо још више звездаша
Следећи текстМилош Бујишић треће појачање рукометаша