Милош Бујишић треће појачање рукометаша

292

Милош Бујишић треће је појачање РК Црвена звезда Грундфос за нову сезону. Искусни десни бек се враћа у свој матични клуб.

Након Рамзија Мајдуба и Николе Перића, Милош Бујишић је трећа аквизија на рукометној страни Маракане.

Бујишић (33) је име у свету рукомета изградио у Израелу, где је годинама био један од најбољих стрелаца и играча елитног такмичења, а рођени Београђанин, који је поникао управо у Црвеној звезди, долази из редова најтрофејнијег клуба Израела, Хапоела из Ришон Лециона.

Није уписао минуте за први тим у шампионским генерацијама црвено-белих, па је после омладинског стажа наступао за Баск, ПКБ и Рудар из Костолца у Србији. Прво инострано искуство имао је у Мађарској, у Печују, пре потписа у Костолцу, а од 2012. године је градио инострану каријеру.

Прве две године у Еносису на Кипру, а од 2014. у Израелу. Наступао је четири године за Нес Цион, затим Хапоел Бер Шеву, а протекле три сезоне за најтрофејнији клуб Израела, Хапоел Ришон Лецион.

Бујишић, 188 центиметара високи стрелац је уписао и наступе за Универзитетску репрезентацију 2011. године, коју су предводили бивши тренери Црвене звезде, Братислав Стојменовић и Игор Николић.

Милоше, добро дошао!

Претходни текстЗвездини барјаци поново у моди
Следећи текстТема дана | Пријатељи фудбала уз Звезду