Петровац бакљадом поздравио Звездин караван

90

Црвена звезда је наставила свој летњи караван који организује у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“, а након посете Пожаревцу, наша делегација допутовала је у Петровац на Млави.

Овај град се налази у браничевском округу и лежи у долини реке Млаве. Присталице Црвене звезде су у овом граду апсолутна већина, што су верни звездаши и показали феноменалним дочеком, који је пропраћен пиротехничким перформансом.

По самом доласку, дочекао нас је натпис „Добро дошли у Петровац, град навијача Црвене звезде“, чиме су ватрене присталице из овог места изразиле добродошлицу нашој експедицији. Убрзо је постављена и црвено-бела фан зона, а звездашки амбијент додатно су улепшале навијачке песме. Испред пулта за чланство створила се велика гужва бројних заљубљеника који су изразили жељу да се учлане у Црвену звезду. Веома нас је обрадовала чињеница да је у Звездиној фан зони био присутан велики број породица, које су дошле како би се фотографисале са пехарима које је наша делегација понела на пут. По завршетку дружења, црвено-бели аутобус је испраћен феноменалном бакљадом, чиме су Делије из Петровца још једном изразиле задовољство поводом посете вољеног клуба.

Наш караван већ у понедељак наставља свој пут, када ће кренути пут Ниша. Овим путем вас позивамо да посетите фан зону у Нишу и будете део правог звездашког дружења.

Претходни текстХасан Мартин ново појачање Црвене звезде
Следећи текстКатаију уручен трофеј „Бора Костић“ и дрес 150