Николић: Допадљив фудбал, развој и титула

67

Добро познато лице на клупи наше кадетске селекције, реч је о Слађану Николићу који је у сезони за нама освојио то такмичење предводећи старију генерацију, а сада је ту да дечаке рођене 2006. и 2007. године доведе до циља.

Очекивања јасна у Црвеној звезди. Пре свега ћемо гледати да млади играчи који улазе у професионализам полако, напредују што више, уз наравно предан рад и јаке тренинге, па да за годину дана видимо колико смо урадили. Доста зависи и од нас као стручног штаба, али и од њих, када је реч о самом развоју. Што се тиче титуле, сви знамо где смо, али уз њу је битан и развој играча, као и допадљив фудбал. Тачно је да смо прошле године успели да је освојимо, али то се заборавља, ово је нови изазов са новим играчима. Желимо још боље да радимо у години која долази – почео је Николић.

Николић добро познаје већину ових момака који су и прошле године неретко тренирали са кадетима.

Добро познајем већину тима, доста играча из екипе је радило са нама док сам водио генерацију 2005, а што се тиче нових фудбалера, биће прилике да се упознамо. Данас је први тренинг, а наредни период ће управо послужити да се боље упознамо, као и да створим јасну слику о читавом тиму пред одлазак у Врњачку Бању – подвукао је Николић.

Претходни текстКадети у ниском старту
Следећи текстСедам медаља за црвено-беле веслаче на Војводина опену