Поново велико признање за Црвену звезду од Евролиге

75

Велики рад, труд и константан напредак још једом су препознати од стране Евролиге када је у питању КК Црвена звезда.

Ово је већ четврто високо признање ове врсте у последњих 6 година за наш клуб, а треће узастопно у врло јакој и озбиљној конкуренцији најбољих европских тимова.

Већ по традицји КК Црвена звезда мтс је ушао у финале овог избора, пошто су очекивања сада висока, а лествица постављена исто тако високо, можемо рећи базирајући све на уложеном раду и времену, да смо очекивали успех.

Колико се рад ове врсте и напредак клуба на том пољу признаје, најбоље говори и податак да су у самом врху константно само три клуба – Анадолу ЕФЕС, Жалгирис и Црвена звезда.

У званичном образложењу Евролиге наводи се да је КК Црвена звезда ове сезоне освојила треће место за најбољу маркетинг и пословну стратегију за пројекат „Заједно растемо“.

Са циљем изградње младе базе навијача, пројекат се фокусирао на едукацију навијача о историји клуба кроз ексклузивно креирани дигитални садржај кратког формата. У данима утакмица, Звезда је покренула и ‘Јуниор трибину’, радец́и са клупским партнером ИДЕА на надоградњи овог простора за младе навијаче, обрац́ајуц́и им посебну пажњу и водец́и рачуна да никада не напусте арену празних руку. Клуб је организовао и неколико групних посета, где су деца из свих делова Србије била позвана да присуствују утакмицама, где су могли да уживају у активностима као што су 3Д пројекција и мапирање терена, музичког корнера, ДЈ наступима, шоу робота, изазовима вештина, партнерским активацијама. Такође, организовани различити догађаји за најмлађе, укључујуц́и е-спорт турнире, АНГТ турнир за младе кошаркаше, активности Оне Теам-а и спортске конференције за студенте и оне које занима рад у спорту – наводи су у образложењу награде, коју је представник Евролиге уручио директору маркетинга Клуба Јанку Станковићу.

Представници КК Црвена звезда мтс налазе се у Барселони где већ други дан учествују у свим активностима које сваке године служе да „уведу“ све клубове у нову такмичарску сезону, у којој ће један од учесника бити и КК Црвена звезда.

Ове године прво место освојила је екипа Анадолу ЕФЕС, друго екипа Жалгириса, а треће КК Црвена звезда.

Претходни текстРамзи Мајдуб прво појачање Црвене звезде
Следећи текстЗлатна медаља за Вељка Ћука у флорету на МИ у Орану!